Ik geloof in gezonde voeding! Met gezonde voeding zorg je goed voor je lichaam en heb je meer energie. Ik zie wat het mij en mijn gezin brengt. Het geeft mij veel voldoening als ik anderen dat ook kan laten ervaren. Daarom heb ik de opleiding tot Gewichtsconsulente gevolgd en met succes afgerond. Ik gun iedereen een gezond eetpatroon!


Ook na het eten een prettig gevoel

Nog steeds sta ik graag in de keuken. Daarom is het handig dat ik een gezin heb met man en twee kinderen, die regelmatig ‘proefkonijn’ spelen. Ook handig is de uitgebreide verzameling kookboeken die ik door de jaren heen heb aangelegd. Aangezien koken mijn hobby is, ben ik geregeld te vinden bij een kookcursus. Daar valt mij soms op dat de maaltijd weliswaar erg lekker is, maar dat die naderhand best zwaar op de maag ligt. De uitdaging die ik mezelf daarom stel is: gerechten bedenken en bereiden die ook ná het eten een prettig gevoel geven.

Gezinsleven

Doordat ik zelf een gezin heb, weet ik heel goed voor welke (logistieke) uitdagingen je komt te staan. Zeker als het gaat om eten. Vaak is er simpelweg geen tijd om uitgebreid in de keuken te staan; het moet snel en makkelijk. En dan nog gezond ook… Ik houd daarom in mijn begeleiding rekening met de gezinssituatie; met praktische tips kun je ervoor zorgen dat jij en je gezin gezond en lekker eten zonder dat je elke dag een uur de keuken in moet.

“Ik houd in mijn begeleiding rekening met
de gezinssituatie; met praktische tips kun je
ervoor zorgen dat jij en je gezin gezond en
lekker eten zonder dat je elke dag een uur
de keuken in moet.”